Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia de sanatate de incredere. Verificati aici. Noi suntem in conformitate cu standardul HONcode privind informatia de sanatate de incredere: Verificati aici.

Armon, unguent
Prospecte - litera A
08 August 2009 06:54

Indicatii
Armon crema este recomandat pentru tratamentul arsurilor de diferite grade (I-III) induse de agenti etiologici diferiti (chimici, termici, electrici), scurtand timpul pana la grefare in cazul arsurilor de gradul IV. Armon crema poate fi folosit cu rezultate bune in tratamentul plagilor accidentale si chirurgicale reducand semnificativ timpul de cicatrizare atat in plagile superficiale cat si in cele profunde. Datorita faptului ca asigura o buna calitate a procesului de granulatie este recomandat in pregatirea suportului pentru grefare. Produsul poate fi utilizat, de asemenea, in profilaxia si tratamentul arsurilor de iradiere.

Compozitie
Crema este bogata in principii active: rasina purificata de conifere (BIOCON)- complex format din rezine neoxidate (acid abietic, acid neoabietic etc.) si uleiuri volatile din conifere (cu fractiunele - si -pinen), ulei din Hippophae fructus (Hippophae rhamnoides), extracte in propilenglicol din: Calendulae flos (Calendula officinalis), Hypericumherba (Hypericum perforatum), Bardanae radix (Arctium lappa).
Crema mai contine anestezina si apa structurata "I".

Actiune terapeutica
Regenerat oral tesuturilor epiteliate, asigurand o reepitelizare rapida a tegumentelor arse (in 12-18 zile), vindecarea realizandu-se fara cheloid sau cicatrice vicioase; preparatul exercita un efect de stimulare a multiplicarii celulare la nivelul diferitelor tipuri de celule din structura pielii, inclusiv a fibroblastelor, permitand o vindecare rapida a plagilor profunde; accelereaza evolutia fenomenului de granulatie a plagilor; stimuleaza circulatia sanguina locala si formarea de vase noi; are efect bacteriostatic ceea ce-i confera functie protectoare contra posibilelor infectii ale plagilor cu germeni anaerobi.

Mod de administrare
Se spala plaga cu antiseptice uzuale pentru indepartarea corpilor straini (se recomanda utilizarea apei structurate tip "I", incalzita usor la 38-40 grade C). Se aplica un strat de crema, suficient de gros pentru a evita aderarea fasei sterile; bandajul nu se strange excesiv si in primele 4-5 zile se schimba la 24 ore, dupa o umezire prealabila.

Contraindicatii
La persoanele alergice la unul din componentele produsului.

terapiamedicala.ro

 

Adaugati comentariu

Cod de securitate
Reincarcati